четвртак, 6. јун 2013.

JK posetila mališane u ''Dečijem selu''

Nije zaboravila mališane!
Pop diva Jelena Karleuša poslednjih nekoliko meseci ima prilično zauzet i opterećen raspored obaveza zbog predstojećeg spektakla "Viva La Diva", koji je zakazan za 15 jun, ali i pored mnogobrojnih snimanja emisija, najavnih filmova za koncert, artworkova, proba sa bendom i uvežbavanja koreografija, plavokosa zvezda nije zaboravila na svoje najvernije fanove - mališane, te je tako jučerašnji dan provela u druženju sa decom bez roditeljskog staranja u Dečijem selu i decom i omladinom sa posebnim potrebama u Veterniku.


 PRORADILE JOJ EMOCIJE
Jelena Karleuša je u više navrata isticala da su njena najveća slaba tačka u životu deca, te tako svaka njena poseta Domu za decu i omladinu sa posebnim potrebama u Veterniku bude nabujana posebnim emocijama. Plavokosa zvezda i njen suprug Duško Tošić su jedni od glavnih donatora pomenutog doma, a JK je ovog puta štićenicima doma donela karte za svoj predstojeći koncert, organizovala im prevoz do Beograda za 15. jun i topli obrok. U toku dana je zajedno sa zaposlenima u Domu obišla sva odeljenja, razgovarala i družila se sa decom i vaspitačima, slikala se, crtala sa decom, ali i zajedno sa njima pevala. Jelena je obišla i ruiniranu fiskulturnu salu koja će njenom donacijom biti potpuno renovirana i opremljena za rad sa nepokretnom decom, a zatim je igrala i košarku sa njima.














Izvor: Opera-17.com

1 коментар:

  1. Svaka cast Jecooooooo:))) samo tako nastavi i posle koncerta...ta deca su nesto najlepse a ljubav im je neopohodna :))) veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши