уторак, 22. октобар 2013.

Americki magazin ''W'' prozvao JK jednom od najvecih svetskih DIVA!


Jedan od najpopularnijih američkih modnih magazina ‘W‘ u najnovijem broju objavio je najveće zvezde iz ostalih delova sveta. Naime, među njima se našla i Jelena Karleuša koju su američki mediji opisali kao preteču Lejdi Gage, ikonu pop šoka. U magazinu je opisan Karleušin modni stil tako što je navedeno da Jelena najčešće na sebe stavlja lance, kožu, a da sa mišićima na trbuhu i plavom kosom izgleda kao smrtonosna fetiš Barbi.

Amerikanci su objavili i da je Karleušin muzički stil mešavina auto-tunea, repa i densa, te da je hit pesma ‘Krimi rad’ koju je snimila s Teror Tecom pesma sa ”zlobnim” tekstom.

PR Jelene Karleuše – Zoran Birtašević je izjavio:

- Urednica ‘W’ magazina me je kontaktirala, oduševljena Jeleninim radom. Izrazili su želju da upoznaju Jelenu, kada bude bila na turneji u Americi, uz pitanje ZAŠTO ne pokuša da gradi karijeru na tom kontinentu. Moram da naglasim da je velika ironija činjenica da, dok Jelenu mediji u našoj zemlji vređaju i napadaju, zabranjuju i otežavaju njeno napredovanje, najprestižniji američki magazin naziva je najboljim predstavnikom Srbije i Divom koja je preteča njihovih najvećih muzičkih imena današnjice.

Mora se priznati kako je zaista veliki uspeh pojaviti se u jednom tako prestižnom svetskom magazinu, a ne sumnjamo kako je Jelenu ova vest oduševila baš zbog toga što je nebrojeno puta u svojoj zemlji, pa i na Balkanu bila osporena.



1 коментар: