петак, 29. август 2014.

REKORD: Karleušu na Instagramu prati preko 200.000 ljudi!

Pop diva Jelena Karleuša, koja pored zavidne muzičke karijere važi i za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti na Balkanu, ali i šire je jedina je na ovim prostorima koja se može pohvaliti sa preko 200.000 pratilaca na društvenoj mreži Instagram. 

www.instagram.com/karleusastar

Najpraćenija zvezda sa Balkana!

Naime, Jelena skoro svakodnevno na svom profilu postavlja fotografije svojih stajlinga, što se posebno dopada publici, pa ju je na Instagram-u do sada zapratilo više od 200.000 ljudi.
Ova cifra deluje posebno impozantno kada se u obzir uzme da druge velike zvezde iz našeg regiona na Instagram-u prati maksimalno između 30.000 i 50.000, te da je Jelena znatno odskočila od pomenute cifre, kao i činjenice da Instagram još uvek ne podržava sponzorisanje profila, odnosno reklamiranje s ciljem da se okupi što već broj ljudi, kao što je to slučaj na Facebook-u i Twitteru.

Takođe, vredno je pomenuti i da su brojni poznati i priznati svetski mediji i portali objavljivali Jelenine slike i da je od njih dobila titulu najstilizovanije ličnosti u ovom delu Evrope.

A ovo su neke zanimljive odevne kombinacije.












           












FOTO//www.instagram.com/karleusastar
             www.facebook.com/jkdiva





Нема коментара:

Постави коментар