четвртак, 11. децембар 2014.

Jelena Karleuša snima Novogodišnji šou vredan 30.000 Evra!

Nakon duže pauze Jelena Karleuša je odlučila da obraduje fanove novom pesmom i novogodišnjim-šou programom vrednim 30.000 Evra.


Kako "Informer" saznaje, pevačica pregovara sa Prvom televizijom da oni emituju njenu emisiju. Oni će joj pomoći i da dovede i jednu svetsku zvezdu.

Svi detalji se čuvaju u strogoj tajnosti, ali je "Informer" saznao da su pripreme uveliko u toku.
- Jelena će angažovati preko 30 igarača, a na celom projektu će raditi veliki broj ljudi. Planirano je da produkcijski deo urade profesionalci koji su angažovani u programu "Tvoje lice zvuči poznato". Iako ranijih godina nije imala goste u svojim novogodišnjim emisijama, ovog puta će izvesti jednu numeru sa vrlo poznatom zvezdom koja nije sa Balkana - objašnjava izvor blizak "Informeru" i dodaje da se Jelena zato ne pojavljuje ni u jednoj novogodišnjoj emisiji, koje se uveliko snimaju.

On daje primer da se JK nije pojavila u Požarevcu, kada je njena koleginica Dragana Mirković organizovala snimanje za televiziju DM sat, iako su njih dve u dobrim odnosima, ali "srpska diva" je tako odlučila.
Lepa Jeca ne spava noćima jer pored šou-programa, planira i da objavi novu pesmu koju će premijerno otpevati 31. decembra, jer zna da će joj to zagarantovati veliku gledanost. Namerno nije izdavala nijednu numeru od Ušća prošle godine, a pošto je tada svojim fanovima priredila veliki spektakl viseći na sajlama, za ovaj put smišlja nešto novo, kako da ode korak dalje.

Jelena će, uz novu numeru, najverovatnije izvesti i nastup pod sloganom "Ovako bih Srbiju predstavljala na Evrosongu". U sklopu ovog spektakla, publika može očekivati i dokumentarac o njenoj karijeri, od početka do dana-današnjeg.

Za pevačicin šou i ovog puta će biti napravljeni specijalna bina, kostimi i rekviziti. Postoji i ideja da izvede jednu Madoninu numeru i skine njen nastup. 

Karleuša se može pohvaliti i činjenicom da je na mreži Instagram prati i preko 300.000 ljudi što je i rekord u ovom delu Evrope.



Нема коментара:

Постави коментар