четвртак, 9. јануар 2014.

POP DIVA ZA SRPSKU NOVU GODINU NA KOPAONIKU!!

Haos u najavi!
Doček pravoslavne Nove Godine biće u znaku JK! Najatraktivnija zimska turistička destinacija Kopaonik po drugi put dovodi Jelenu Karleušu a za njen nastup karte i rezervacije su skoro planule iako je informacija obnarodovana pre nekoliko sati! Ako i vi želite da uživate u prisustvu najveće balkanske Dive, potrudite se da nadjete mesto u prvim redovima!



Pop diva Jelena Karleuša imala je želju da ove godine za doček Nove 2014. godine odmara i uživa u društvu svoje porodice i prijatelja, te je sebi priuštila taj luksuz da ne radi, ali će zato pevati za doček Srpske Nove godine.



Naime, Jelena je zakazala nastup na Kopaoniku, te će publika moći da je čuje u diskoteci "Aleksandar", gde je popularna plavuša nastupala takođe na dočeku pre dve godine i napravila pravi haos.

Kako saznajemo, Jelena je već počela sa pripremama oko nastupa, a od organizatora je tražila da za njenu publiku u ponoć pripreme i spektakularni vatromet, te tako ovih dana na Kopaonik stiže pun kamion pirotehnike koja će biti instalirana, kako u klubu, tako i ispred njega.


Нема коментара:

Постави коментар